Op zoek naar een boekhouder voor mij administratie in Breda

Slagboom

Ik had een opleiding gevolgd als marketeer aan de universiteit. Mijn zus had rechten gestudeerd en ze vond haar werk na een aantal jaar niet meer leuk. Ze besloot daarom om haar eigen onderneming te starten. Ze heeft voor haar rechtenopleiding een modeopleiding gevolgd wat ze erg leuk vond. Ze besloot daarom om haar eigen kledingwinkel in Breda te openen. Ze was op zoek naar een aantal werknemers die ze al snel gevonden had. Ze had een aantal werknemers in dienst genomen en ze wilde de boekhouding graag door een boekhouder laten doen omdat dit erg veel tijd kostte en het erg nauwkeurig moest gebeuren. Ik besloot dus om op zoek te gaan naar administratie Breda zodat ik een goede boekhouder voor mijn zus zou vinden.

administratie Breda

Meer informatie gevonden op het internet

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar administratie Breda kwam ik uit op de website van Slagboom. Op de website stond erg veel informatie over wat het bedrijf belangrijk vindt en waar ze voor staan. Ze staan garant voor onder andere een goede kwaliteit. Ik besloot daarom om contact op te nemen met het bedrijf. Mijn zus laat haar boekhouding nu een aantal maanden door hen doen en ze is erg tevreden.