Mijn huis laten taxeren in Utrecht

taxeren Utrecht

Ik woon al een aantal jaar in een woning in het hartje van Utrecht. Nadat ik hier na een aantal jaar met plezier gewoond heb wilde ik echter verhuizen naar een dorp zodat ik in een rustiger omgeving zou wonen. Mijn appartement in Utrecht heb ik jaren geleden gekocht van mijn spaargeld dus ik moest op zoek naar een makelaar die mij zou kunnen helpen met het verkopen van mijn woning. Ik wist echter niet wat mijn woning waard was. Ik ging daarom op zoek naar taxeren Utrecht zodat ik erachter zou komen wat mijn appartement waard is. Nadat ik gezocht had op taxeren Utrecht kreeg ik erg veel zoekresultaten. Kwam ik uit op de website van Gusta Casa. Er was erg veel informatie op de website te vinden over wat deze makelaardij precies aanbiedt. Je kan een taxatierapport aanvragen zodat je erachter komt wat jouw woning waard is. Er zijn erg veel factoren die hierin meespelen denk hierbij aan onder andere de ligging van de woning het aantal slaapkamers

Resultaat

Op de website was erg veel informatie te vinden onder het kopje huis verkopen waren er bijvoorbeeld een aantal mogelijkheden te vinden om de makelaar te betalen. Je krijgt drie verschillende keuzes dit sprak mij super erg aan. Mijn woning was binnen een maand verkocht.