Ga naar de website van SA Vastgoed voor mooie investeringsopties

SA Vastgoed

vastgoedDe rente op spaarrekeningen is tegenwoordig laag, erg laag. Hierdoor zijn veel mensen aan het bekijken welke opties er nog meer zijn met spaargeld. De meest veilige en meest vertrouwde optie – in ieder geval in de ogen van consumenten – is de aanschaf van staatsobligaties. Helaas levert ook dit niet erg veel meer op. Verder zijn er talloze opties, waarvan het soms lastig is erachter te komen wat nu precies wat is. Hoeveel risico draagt een investering in valuta nu precies? En welk rendement zou ik kunnen halen met een investering van grondstoffen? Wilt u een stukje zekerheid met uw geld? Een investering die weinig risico draagt en toch een leuk rendement oplevert? Ga naar de website van SA Vastgoed of lees hier verder over hun unieke concept.

Investeren in vastgoed

In landen waar het goed gaat met de economie, gaat het vaak nog beter met de huizenprijzen. De prijzen van huizen stijgen in zo’n economie eigenlijk altijd mee. Dit betekent dat een investering in vastgoed in een land met een bloeiende economie weinig risico, en een mooi rendement met zich mee brengt. Dit is dan ook het type situatie waar SA Vastgoed naar zoekt wanneer het bedrijf op zoek is naar investeringsmogelijkheden. Polen kent op dit moment zo’n economie. Dat niet alleen, naar alle voorspellingen zal dit voorlopig ook nog een hele tijd aanhouden. Dit betekent dat dit land een gunstig investeringsklimaat voor vastgoed kent. Daarom investeert SA Vastgoed in dit land in vastgoed. Door deze strategie ziet het bedrijf keer op keer weer mooie rendementen op haar investering.

Ook voor uw investering

Zou u ook willen investeren in vastgoed in Polen? Dit kan al tegen een relatief laag bedrag. SA Vastgoed financiert haar projecten voor twintig procent met eigen financiële middelen, en  voor tachtig procent op basis van de uitgifte van obligaties. Die obligaties kunt u opkopen! Kijk op de website van het bedrijf voor het actuele aanbod in, en aanschaf van obligaties. Heeft u vragen over uw investering? Dan staat het personeel van SA Vastgoed voor u klaar!